Bruiloft

Naast de DJ boekingen in de Horeca en op Evenementen, is DJ Remco tevens een veel geboekte DJ op bruiloftsfeesten.

Tegenwoordig zijn bruiloftsfeesten een mix van diverse stijlen muziek. De tijd dat er voornamelijk foxtrots gedanst werden is tegenwoordig verleden tijd blijkt uit de ervaringen.

Het bruidspaar van deze tijd geeft voornamelijk de voorkeur aan muziek uit de jaren 80, 90, 2000, huidige Top 40, Nederlandstalig en feestmuziek (Apres-Ski achtig) maar ook Pop en Rockmuziek. Sinds deze verandering in deze muziekwensen een aantal jaren geleden, is DJ Remco ook regelmatig te vinden als DJ op vele bruiloften.

Om een inzicht te geven van wat je kan verwachten bij het boeken van DJ Remco, staat hieronder hoe hij te werk gaat en wat de mogelijkheden zijn.

Werkwijze:

Een goed bruiloftsfeest staat of valt met de juiste voorbereiding.

Daarom nemen we altijd uitgebreid de tijd om de inhoud en het draaiboek van het feest samen  door te nemen dmv een kennismakingsgesprek. Door ook in samenwerking met de juiste partner in licht & geluid kunnen wij aan vele wensen voldoen omtrent aankleding van uw feest dmv licht en geluid. Van 100 tot 500 personen, alles is mogelijk.

Tijdens de kennismakingsgesprekken, welke plaatsvinden face 2 face waar gewenst, zal DJ Remco samen met het bruidspaar en eventuele ceremoniemeester(s) de volgende punten bespreken:
• Welke muziek wel
• Welke muziek niet
• Aantal personen
• Wensen omtrent licht en geluid
• Zijn er voordrachten (stukjes) van gasten en is dit ook gewenst
• Aanvangstijd en de Eindtijd

Dit zijn enkele punten die aanbod komen, maar natuurlijk wordt er nog meer besproken om zo het bruiloftsfeest tot een avond te maken welke nooit meer wordt vergeten.
Het is immers toch 1 de mooiste dag van jullie leven!

Om de juiste prijs aan te kunnen bieden zou ik u willen verzoeken om contact op te nemen met mij door middel van het klikken op de link “BOEKINGEN”.

Uw DJ voor elk feest!


Verjaardag
Bruiloft
Bedrijfsfeest
Receptie
Personeelsfeest
Jubileum
Festival
Evenement

Contact


DJ Remco

Tel: 0611297934
info@feestmetdjremco.nl


Volg DJ Remco!